ADP Dakbedekkingsbedrijf

JB Printing

Allerlei

Pigeon Planner

Pigeon Planner is een gratis (opensource)softwareprogramma voor de registratie van uw duiven. Voer je duiven in met al hun gegevens (ringnummer, jaar, fokker, kleurslag, foto, etc.) in de gebruiksvriendelijke interface en laat het programma de stamboom en verwanten berekenen. U kunt het hier downloaden.

Software

Boekwerk 'Vliegduivensport voor beginners... en gevorderden'

Boek te koop 'Vliegduivensport voor beginners... en gevorderden'. Inhoud: onder andere hoofdstukken over de wetenschapelijke indeling van duiven, de geschiedenis van het houden van duiven, het spijsverteringsstelsel, bijproducten, geslachtsorganen en bevruchting, kweken en erfelijkheid, kropmelk van de duif, het oriŽntatievermogen van de (post-)duif, de meest voorkomende duivenziekten en een duivenmelkerlong. Prijs: Ä 15,- plus Ä 4,- portokosten. Ben Hafmans: 0735324072 of hafmans@home.nl.

Boekje Vliegduivensport voor beginners... en gevorderden

Voedingswaarde per duif

Matador diervoeders heeft een handige omrekentabel ontwikkeld om na te gaan wat je duif aan voedingswaarde binnenkrijgt (percentage opneembaar eiwit, vet en koolhydraten). Heb je interesse? Download het bestand hier.

Matador diervoeders

Koppelkaart

Ben Hafmans heeft koppelkaarten gemaakt, die je kunt gebruiken in het hok of voor je fokadministratie. Je kunt de kaarten zelf printen vanuit Word. Heb je interesse? Download het bestand hier.

Stamboom

Een stamboom die leden kunnen invullen; de foto van duif kan vervangen worden. Heb je interesse? Download het bestand hier.

Boerenmeeuw (J. Ankone, 2014)