ADP Dakbedekkingsbedrijf

JB Printing

Vraag en aanbod

Iedereen kan gebruik maken van de rubriek 'vraag en aanbod', mits het onze hobby betreft (vliegduiven) en het niet om zakelijke advertenties gaat. Voor sierduiven en zakelijke advertenties verwijzen we u naar de NBS of Marktplaats.

Advertenties worden na ca. twee maanden weer verwijderd. Waneer de aan- of verkoop eerder heeft plaatsgevonden, horen wij dat graag. Dan kunnen we de advertentie verwijderen. In principe worden hier geen foto's geplaatst.

Kopenhagener eksters (J. Ankone, 2014)

Stuur de tekst van de advertentie en geef aan wat je vraagt of aanbiedt (ras, aantal, geslacht, kleurslag, etc.). Houd de tekst kort en duidelijk. Vermeld ten slotte uw naam en uw contactgegevens (telefoon c.q. e-mailadres en woonplaats). Wilt u een advertentie plaatsen? Klik dan hier.

Nederlandse hoogvliegers

18 maart 2019

Ik ben op zoek naar een koppel rode Nederlandse hoogvliegers. Wie heeft die voor mij? Jan Adriaanse: ja3@solcon.nl.

Kopenhagener eksters

18 maart 2019

Aangeboden, 2 koppels Kopenhagener eksters (blauw geŽksterd). Goede vliegers en goede voedsterduiven. Contact: 0742665091.

Csepeler hoogvliegers

14 februari 2019

Te koop Csepeler hoogvliegers, meerdere koppels; Ä 20,- per koppel. Contact: 0626270122 of berline123@hotmail.com (Enschede).

Duivenringen VDS

6 februari 2019

Voor mijn verzameling duivenringen ben ik specifiek op zoek naar ringen van Vrienden van de Duivensport (VDS). Het zou voor mij heel bijzonder zijn om van elk jaar een ring aan mijn verzameling toe te kunnen voegen. Douwe de Jong: info@duivensportverzameling.nl, douwe.dejong@online.nl of 0624779571. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Douwe de Jong, Tsjerkepaed 22, 9287 LS Twijzelerheide.

Duivenringen VDS

5 februari 2019

Hallo duivenvriend, mijn dochter verzamelt duivenringen, ze mist vele jaren in haar verzameling. Is het mogelijk om oude en nieuwe VDS-ringen te krijgen? Zo ja, graag een berichtje. Met vriendelijke groeten, Frank en Lea: f.kauffeld@web.de (Duitsland).

Duivenkoopman (P. van Arum, ca. 1850)