ADP Dakbedekkingsbedrijf

JB Printing

Vraag en aanbod

Iedereen kan gebruik maken van de rubriek 'vraag en aanbod', mits het onze hobby betreft (vliegduiven) en het niet om zakelijke advertenties gaat. Voor sierduiven en zakelijke advertenties verwijzen we u naar de NBS of Marktplaats.

Advertenties worden na ca. twee maanden weer verwijderd. Waneer de aan- of verkoop eerder heeft plaatsgevonden, horen wij dat graag. Dan kunnen we de advertentie verwijderen. In principe worden hier geen foto's geplaatst.

Kopenhagener eksters (J. Ankone, 2014)

Stuur de tekst van de advertentie en geef aan wat je vraagt of aanbiedt (ras, aantal, geslacht, kleurslag, etc.). Houd de tekst kort en duidelijk. Vermeld ten slotte uw naam en uw contactgegevens (telefoon c.q. e-mailadres en woonplaats). Wilt u een advertentie plaatsen? Klik dan hier.

Birmingham rollers

17 oktober 2020

Nog beschikbaar twee koppels Birmingham rollers, broed 2020. Albert Manschot: 0612761677.

Boedapester hoogvliegers

7 september 2020

Te koop Boedapester hoogvliegers. Ik doe mijn boedapesters weg en ga over op een ander ras. Dirk de Boer: t.deboer44@upcmail.nl (Apeldoorn).

Diverse hoogvliegers en rollers

24 augustus 2020

Jonge geëksterde Sisaker rollers te koop in geel, rood, zwart en zilver; Alles in één koop, € 10,- per stuk. Jonge Servische hoogvliegers; blauwkras en zwart, € 10,- per stuk. Uitmuntende vliegers. Kweekkoppels Boedapester hoogvliegers, € 20,- per koppel. Kweekkoppels Sarajevo rollers, € 20,- per koppel. Contact: 0655624590.

Hoogvliegers, helmduiven of tipplers gezocht

18 augustus 2020

Beste liefhebbers, op dit moment heb ik postduiven en oud-Hollandse kapucijners, maar ben op zoek naar vliegduiven die ik ook met mijn postduiven kan laten vliegen. Ik denk dan aan hoogvliegers, helmduiven of tipplers. De kapucijners ga ik verkopen of ruilen tegen vliegduiven of postduiven. Ik wil er niet mee gaan showen, alleen vliegen. Bij wie kan ik eens komen kijken naar zijn of haar hokken? Naar het schijnt zijn die ook anders dan van postduiven en misschien kan ik dan een koppeltje duiven overnemen. Graag in de omgeving van Rotterdam. Wil Put: wil.put@gmail.com.

Boedapester hoogvliegers

13 juli 2020

Jonge Boedapester hoogvliegers. Laatste ronde van dit jaar. Ben Hafmans: 0735324072 of hafmans@home.nl.

Duivenkoopman (P. van Arum, ca. 1850)