Lidmaatschap

Lidmaatschap

Het doel van de VDS is liefhebbers van duiven met een eigen vliegstijl met elkaar in contact te brengen en kennis, ervaringen en vliegduiven met elkaar uit te wisselen.

De VDS zet zich al decennialang in voor het behoud, de promotie en de ontwikkeling van een breed scala in- en uitheemse vliegduivenrassen, zoals: hoogvliegers, tuimelaars, rollers en duikvluchtduiven.

filosoof

Wat krijgt u als lid?

5 x per jaar het VDS-magazine, waarin 1 x per jaar een ledenlijst.
2 x per jaar een ledenbijeenkomst.
1 x per jaar hokbezoek bij een aantal leden.

VDS-voetringen €0,30 per stuk; minimale afname 10 (bij de secretaris), oplopend per 5 (bijvoorbeeld: 15, 20, 25, 30, enz.).        VDS voetringen zijn alleen te verkrijgen in de maat 8mm.                       De VDS ringen staan op uw naam en zijn na te gaan in het register op deze site onder de rubriek “Duif gevonden”.

Een schat aan kennis en ideeën van collega-vrienden.
De mogelijkheid om duiven uit te wisselen.
… en nog veel meer!

Contributie

De contributie bedraagt € 20,- per jaar. Deze kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL68INGB0000779258 t.n.v. Vrienden van de Vliegduivensport; onder vermelding van contributie en/of ringen. Voor overmaking vanuit het buitenland: IBAN: NL68INGB0000779258 en BIC: INGBNL2A.

Nieuwe leden kunnen zich opgeven via het secretariaat onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het te houden vliegras(sen). Bij de secretaris Jos Ankone:

jos.ankone@hetnet.nl

vader